24 lipca 2018

Spot przedstawia Joannę Jędrzejczyk podczas przygotowań do walki:

Zawsze stawiam sobie ambitne cele, a droga do ich realizacji jest tylko jedna – trening, trening, trening. Ale konieczne jest też wsparcie odżywkami dla sportowców. I to najwyższej jakości. Na rynku są różne produkty, ale ja zaufałam marce stworzonej przez firmę farmaceutyczną. Wybrałam odżywki Formotiva

mówi Jędrzejczyk w spocie promującym markę Formotiva.

Spot został opublikowany na tydzień przed kolejną walką Joanny. Tym razem polska zawodniczka zmierzy się z amerykanką Tecią Torres. Gala odbędzie się w nocy z 28 na 29 lipca w Calgary. Zdjęcia do reklamy były realizowane odpowiednio wcześniej – dla Jędrzejczyk priorytetem było przede wszystkim optymalne przygotowanie do kolejnego starcia. Z tego powodu, nagranie powstało w okresie roztrenowania, niedługo po ostatniej walce Joanny tj. w kwietniu 2018 r.
Kampania z udziałem Joanny Jędrzejczyk potrwa do 30 lipca i będzie realizowana przede wszystkim w Internecie. Spot będzie emitowany przed walką, w Polsacie Sport.

Spot można zobaczyć na Youtube pod adresem: https://www.youtube.com/watch?v=GavR_d1a4zY

Joanna Jędrzejczyk zawsze stawia sobie ambitne cele, a Ty? - Formotiva

Formotiva Pharma Nutrition to profesjonalna linia produktów dla sportowców i osób aktywnych fizycznie, w której znaleźć można wyłącznie pełnowartościowe odżywki, stworzone przez firmę farmaceutyczną. Więcej informacji na temat marki Formotiva Pharma Nutrition można znaleźć na stronie internetowej: http://formotiva.pl/

Jędrzejczyk.png

JJ.png

Aflofarm połączył siły z Trec Nutrition

Przedstawiciele obu spółek podpisali umowę o finalizacji transakcji, w ramach której Aflofarm nabył 100% udziałów Trec Nutrition. Tym samym jedna z największych polskich firm farmaceutycznych przejmie kontrolę nad spółką produkującą specjalistyczne preparaty dla sportowców. Wcześniej pozytywną decyzję w tej sprawie wydał Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów.