4 kwietnia 2018 r.

Umowa sponsorska została podpisana na minimum dwa lata. W jej ramach Joanna Jędrzejczyk będzie główną ambasadorką polskiej marki odżywek dla sportowców.

Przy podejmowaniu decyzji o współpracy pod uwagę brałam dwa najważniejsze czynniki. Po pierwsze - Formotiva jest polską marką, co jest dla mnie niezwykle ważne. Jestem patriotką i zależy mi na wspieraniu rodzimych marek. Po drugie – współpracuję wyłącznie z firmami, do których produktów mam pełne zaufanie w zakresie jakości i bezpieczeństwa. Formotiva jest marką stworzoną przez firmę farmaceutyczną z wieloletnim doświadczeniem. Dla mnie, jako profesjonalistki, fakt, że odżywki powstają w takich samych standardach, jak leki, daje pewność, że są to produkty najwyższej jakości.

mówi Joanna Jędrzejczyk.

Joanna Jedrzejczyk

Kochani!😍 Wreszcie mogę zdradzić Wam swój mały sekret!😊 Zostałam główną ambasadorką odżywek marki Formotiva !⭐️ Spożywacie produkty Formotiva? A może już macie swoj ulubiony produkt lub smak?😋

Z naszej perspektywy Joanna jest wymarzonym ambasadorem marki Formotiva. Jest wybitnym sportowcem oraz gwiazdą w skali globalnej, co jest dla nas szczególnie ważne w kontekście ekspansji marki za granicami. Formotiva ma szerokie portfolio produktów dla sportowców oraz osób aktywnych fizycznie, niezależnie od wieku, płci czy stażu treningowego. Podpisanie umowy sponsorskiej jest początkiem szeroko zakrojonej współpracy z Joanną w różnych obszarach, której celem jest wspieranie aktywności fizycznej i zdrowia Polaków.

Piotr Kozakiewicz, Business Unit Manager marki Formotiva.

Umowa została podpisana w kluczowym momencie dla zawodniczki, tuż przed rewanżową walką o pas UFC z Rose Namajunas. W 2017 r. po zaciętej walce polska zawodniczka przegrała starcie z amerykanką. Była to pierwsza porażka Jędrzejczyk w federacji UFC. Teraz Polka wraca podwójnie zmotywowana, aby odzyskać pas. Walka odbędzie się 7 kwietnia w słynnej hali Madison Square Garden w Nowym Jorku.

Formotiva Pharma Nutrition to profesjonalna linia produktów dla sportowców i osób aktywnych fizycznie, w której znaleźć można wyłącznie pełnowartościowe odżywki, stworzone przez firmę farmaceutyczną. Więcej informacji na temat marki Formotiva Pharma Nutrition można znaleźć na stronie internetowej: http://formotiva.pl/

Formotiva_facebook_joanna_2_300dpi.jpg

Prezes Aflofarmu z nagrodą specjalną EY Przedsiębiorca Roku

Jacek Furman, Prezes Zarządu Aflofarm Farmacja Polska otrzymał Nagrodę Specjalną konkursu EY Przedsiębiorca Roku. Gala finałowa odbyła się w czwartek, 23 listopada w Warszawie.
Aflofarm organizuje antynikotynowe szkolenie dla farmaceutów

Aflofarm Farmacja Polska, wspólnie z Uniwersytetem Medycznym w Łodzi i Łódzką Okręgową Izbą Aptekarską realizuje szkolenie dla farmaceutów pt. „Opieka farmaceutyczna dla pacjentów uzależnionych od nikotyny”. Konferencja szkoleniowa odbędzie się 25 listopada w auli wykładowej Wydziału Farmaceutycznego Uniwersytetu Medycznego w Łodzi.