Teresa Lipowska twarzą kampanii reklamowej marki Vicard

3 stycznia 2018 r.

Teresa Lipowska twarzą kampanii reklamowej marki Vicard

Published

Teresa Lipowska - aktorka, znana przede wszystkim z roli Barbary Mostowiak w serialu „M jak Miłość” wystąpiła w reklamie suplementu diety Vicard, wspomagającego prawidłową pracę serca. Kampanię reklamową z udziałem aktorki od 1 stycznia można zobaczyć w największych stacjach telewizyjnych.

Pani Teresa z ręką na sercu poleca stosowanie tabletek Vicard, zaznaczając że o serce trzeba wyjątkowo dbać. Vicard zawiera wyciągi z roślin o uznanych właściwościach, między innymi głóg, który wspomaga prawidłową pracę serca oraz krążenie krwi.
VICARD - Dla Twojego serca - reklama telewizyjna

To nie pierwszy raz kiedy decydujemy się na współpracę ze znanym aktorem. Wybór Pani Teresy Lipowskiej do reklamy Vicardu był dla nas oczywisty. Pani Teresa dla milionów Polaków jest ekspertem w sprawach sercowych, identyfikuje się z nią bardzo duża część społeczeństwa. Zawsze promienna, pełna energii, idealnie wpisuje się w strategię marki Vicard

Andrzej Tomasik, Business Unit Manager marki Vicard

Zakupem mediów zajął się dom SMG Polska.

Copy as a Plain Text

Attachments

Download All

vicard-zdjecie-glowne-Mx.png

image | 592 KB

Vicard.png

image | 596 KB

Related Stories
Olimpijczyk Filip Wypych w kampanii reklamowej NeoMag Skurcz

ago

Filip Wypych – polski olimpijczyk i brązowy medalista Mistrzostw Europy w pływaniu stylem dowolnym został twarzą kampanii reklamowej suplementu diety Neomag Skurcz. Kampania reklamowa z udziałem sportowca ruszyła 17 stycznia 2018 r.

ago

Aflofarm wprowadza lek kardiologiczny o zwiększonym bezpieczeństwie dla przewodu pokarmowego

ago

Pluscard to produkt leczniczy, zawierający dwie substancje czynne: kwas acetylosalicylowy w dawce 100 mg oraz glicynę w dawce 40 mg w jednej tabletce. Kwas acetylosalicylowy hamuje agregację płytek krwi. Glicyna zwiększa rozpuszczalność i przyspiesza wchłanianie kwasu acetylosalicylowego oraz chroni przewód pokarmowy przed jego drażniącym działaniem.

Fundacja Aflofarm rusza z ogólnopolską kampanią społeczną „Nie spal się na starcie”

Głównym celem kampanii jest promowanie postaw antynikotynowych wśród młodzieży w wieku 12-16 lat, a zwłaszcza walka z sięganiem po pierwszego papierosa. Organizatorem akcji jest Fundacja Aflofarm, a kampania swoim zasięgiem obejmie kluczowe media: prasę, telewizję, radio oraz media społecznościowe. Patronat nad akcją objął m.in. Minister Edukacji Narodowej.