Teresa Lipowska twarzą kampanii reklamowej marki Vicard

3 stycznia 2018 r.

Teresa Lipowska twarzą kampanii reklamowej marki Vicard

Published

Teresa Lipowska - aktorka, znana przede wszystkim z roli Barbary Mostowiak w serialu „M jak Miłość” wystąpiła w reklamie suplementu diety Vicard, wspomagającego prawidłową pracę serca. Kampanię reklamową z udziałem aktorki od 1 stycznia można zobaczyć w największych stacjach telewizyjnych.

Pani Teresa z ręką na sercu poleca stosowanie tabletek Vicard, zaznaczając że o serce trzeba wyjątkowo dbać. Vicard zawiera wyciągi z roślin o uznanych właściwościach, między innymi głóg, który wspomaga prawidłową pracę serca oraz krążenie krwi.
VICARD - Dla Twojego serca - reklama telewizyjna

To nie pierwszy raz kiedy decydujemy się na współpracę ze znanym aktorem. Wybór Pani Teresy Lipowskiej do reklamy Vicardu był dla nas oczywisty. Pani Teresa dla milionów Polaków jest ekspertem w sprawach sercowych, identyfikuje się z nią bardzo duża część społeczeństwa. Zawsze promienna, pełna energii, idealnie wpisuje się w strategię marki Vicard

Andrzej Tomasik, Business Unit Manager marki Vicard

Zakupem mediów zajął się dom SMG Polska.

Copy as a Plain Text

Attachments

Download All

vicard-zdjecie-glowne-Mx.png

image | 592 KB

Vicard.png

image | 596 KB

Related Stories
Olimpijczyk Filip Wypych w kampanii reklamowej NeoMag Skurcz

ago

Filip Wypych – polski olimpijczyk i brązowy medalista Mistrzostw Europy w pływaniu stylem dowolnym został twarzą kampanii reklamowej suplementu diety Neomag Skurcz. Kampania reklamowa z udziałem sportowca ruszyła 17 stycznia 2018 r.
Fundacja Aflofarm przekazała 50 tys. złotych na leczenie 14-miesięcznego Antosia z Pabianic

ago

Fundacja Aflofarm wsparła zbiórkę pieniędzy prowadzoną na portalu siepomaga.pl, dzięki której 14-miesięczny Antoś z Pabianic będzie mógł odbyć specjalistyczne leczenie. Chłopiec cierpi na siatkówczaka, nowotwór złośliwy oka. Zbiórka wciąż trwa. Jej cel to ponad 700 tys. złotych.
Fundacja Aflofarmu przekazała szpitalowi Pabianickiego Centrum Medycznego specjalistyczne łóżka rehabilitacyjne o wartości 140 tys. złotych

ago

Firma Aflofarm Farmacja Polska za pośrednictwem fundacji „My Kochamy Pabianice” założonej z inicjatywy Grażyny i Andrzeja Furmanów przekazała na rzecz Pabianickiego Centrum Rehabilitacji działającego w ramach Pabianickiego Centrum Medycznego (PCM) specjalistyczne łóżka rehabilitacyjne. Ich łączna wartość to prawie 140 tys. złotych. Firma od wielu lat aktywnie wspiera m.in. działające w regionie placówki medyczne.