Teresa Lipowska twarzą kampanii reklamowej marki Vicard

3 stycznia 2018 r.

Teresa Lipowska twarzą kampanii reklamowej marki Vicard

Teresa Lipowska - aktorka, znana przede wszystkim z roli Barbary Mostowiak w serialu „M jak Miłość” wystąpiła w reklamie suplementu diety Vicard, wspomagającego prawidłową pracę serca. Kampanię reklamową z udziałem aktorki od 1 stycznia można zobaczyć w największych stacjach telewizyjnych.

Pani Teresa z ręką na sercu poleca stosowanie tabletek Vicard, zaznaczając że o serce trzeba wyjątkowo dbać. Vicard zawiera wyciągi z roślin o uznanych właściwościach, między innymi głóg, który wspomaga prawidłową pracę serca oraz krążenie krwi.
VICARD - Dla Twojego serca - reklama telewizyjna

To nie pierwszy raz kiedy decydujemy się na współpracę ze znanym aktorem. Wybór Pani Teresy Lipowskiej do reklamy Vicardu był dla nas oczywisty. Pani Teresa dla milionów Polaków jest ekspertem w sprawach sercowych, identyfikuje się z nią bardzo duża część społeczeństwa. Zawsze promienna, pełna energii, idealnie wpisuje się w strategię marki Vicard

Andrzej Tomasik, Business Unit Manager marki Vicard

Zakupem mediów zajął się dom SMG Polska.
Attachments

Download All

vicard-zdjecie-glowne-Mx.png

image | 592 KB

Vicard.png

image | 596 KB

Check your inbox for a subscription confirmation email.
By confirming your subscription you will receive the latest content published on this website and consent to your information being securely processed and stored.